Höstens nybörjarkurser!

C2281AB2-ECD0-4D84-A07C-437DE3826181-Återställd.jpgMåndagen den 20e augusti börjar höstens nybörjarkurs Basic Yoga hos oss på Kalkbrottets Yogastudio på Limhamn, och du är nu varmt välkommen med din anmälan. Så himla härligt det kan vara att redan nu få börja skapa höstens magi!

Vad bjuder du in för dig själv denna höst? Vill du vill lära känna dig själv och din kropp bättre? Vill du utforska såväl din styrka som din mjukhet? Vill du ha en stund varje vecka där du får landa här ochnu, och ha full fokus på dig själv? Vill du bli starkare? Mer rörlig? Få mer balans i sinne och kropp? Anmälan är nu öppen. Varmt välkommen att ta din plats på mattan.

Du har möjligheten att välja mellan…
Måndagskvällar 17.30 – 18.45,
Onsdagskvällar 19.00 – 20.15.

Basic Yoga är en kurs för dig som aldrig yogat förut, eller för dig som har viss erfarenhet men vill ”go back to basic”. Under terminen så introduceras du till yoga som filosofi och livsstil, och vi utforskar de vanligaste yogapositionerna (asanas) utifrån den klassiska hathayogan. Klassen innehåller både sittande, stående och liggande positioner. Vi bjuder in såväl styrka som stretch, rörlighet och balans. Du får även uppleva meditation och avslappning under denna kurs.

Anmäl dig här!

(Den 20e augusti börjar även våra drop-in-klasser! Se vårat höstschema för info)

 

Med värme, Johanna och Linnea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s