Workshop om kĂ€nslor, eteriska oljor och yoga đŸ’•

workshop_ eteriska oljor, yoga och känslor.jpg

VĂ€lkommen till oss pĂ„ Kalkbrottets Yogastudio för en workshop om kĂ€nslor, yoga och eteriska oljor 💕

Denna workshop inleds med mjuk och skön yoga, med fokus pÄ emotionell release genom höftöppnande och hjÀrtbalanserande positioner. Yogan förhöjs av nÄgra vÀl utvalda eteriska oljor, och vi utforskar hur den yogiska filosofin kan ge oss fördjupad förstÄelse och acceptans av vÄra kÀnslor.

Efter yogan följer en liten förelÀsning om hur eteriska oljor fungerar och vilken inverkan de kan ha pÄ dina kÀnslor direkt i stunden, sÄvÀl som hur de kan anvÀndas för lÄngsiktig emotionell lÀkning.

I sista delen av workshopen fÄr du blanda din egen lyxiga rollerflaska med eteriska oljor noga utvalda för just dig, med intentionen att stödja dig pÄ din resa mot emotionell balans och lÀkning. Vi mediterar och reflekterar, och du fyller din oljeblandning med just din sankalpa (intention).

I priset ingÄr en 5 ml glasflaska med roller i rostfritt stÄl, inklusive ditt val av högkvalitativa eteriska oljor frÄn doTerra, samt kokosolja. Workshopen Àr tvÄ timmar och 15 minuter lÄng, inklusive en liten paus dÀr vi bjuder pÄ te och frukt. Ta gÀrna med penna, skrivbok, en mysig tröja och strumpor. Hör gÀrna av dig i förvÀg om du har nÄgra allergier.

Pris: 350 kr, betalas via swish eller faktura
Boka din plats HÄR

Kom som du Ă€r 🌟 Varmt vĂ€lkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s