Temaklass 2:e Juni- Integrated Flow

Temaklass!

Söndagen den 2:e Juni bjuder vi på en härlig Temaklass- Integrated Flow

Tid: 16:00- 17:00

Klippkort och bokning via Timecenter gäller som vanligt!

Kom och träffa vår nya gästlärare Pia

Integrated Flow

Välkommen till denna klass där olika områden av Yoga vävs samman (Integrated Flow). Klassen har för avsikt att väcka nyfikenhet och medvetenhet inför din kropps rörlighet och styrka – fysiskt såväl som mentalt. Hur praktiserar vi för att bygga styrka och rörlighet funktionellt? Hur lär vi känna vår egen kropp på olika plan?  Hatha Yoga, Martial Arts och Somatics integreras i denna klass, där även kunskap gällande individbaserad anatomi flätas in.
Klassen är öppen för alla! Nybörjare såväl som vana yogis. Den kan vara särskilt välgörande för dig som upplevt stress eller stressrelaterad smärta. Du som brukar Yoga hos oss kommer att känna igen en del av övningarna.

Pia har många års erfarenhet av att undervisa Yoga, och har nyligen flyttat till Skåne efter att ha varit verksam i Göteborg de senaste åren. Hon är bland annat utbildad inom Yin Yoga, Hatha, Meditation, Martial Arts och Somatics. Hennes yogaklasser integrerar även kunskaper inom psykologi, myofascia och mindfulness, vilket bjuder deltagarna på en unik upplevelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s