Hormonbalansyoga

🌙Hormonbalans-Yoga🌙

Varmt välkommen till en workshop i Hormonbalansyoga Lördagen 3/12 10:00-12:00!

Yoga är en effektiv och mjuk träningsform som kan hjälpa till att skapa hormonell balans. Bland annat har yogisk andning en väldigt positiv påverkan på kroppens körtlar, där hormonproduktion och hormonfrisättning sker. Med hjälp av såväl yogisk andning som yogans fysiska övningar får du bättre cirkulation och ett friare energiflöde i kropp och sinne. Du släpper stress och spänningar i kroppen, rensar huvudet på negativa tankar, sover bättre och håller dig friskare.

Hormoner är ämnen som fungerar som kemiska budbärare i kroppen och gör så att organen kan utföra sina funktioner. I särskilda körtlar bildas hormonerna och celler som är nödvändiga för din tillväxt, utveckling, reparation, reproduktion, matsmältning och ämnesomsättning.

En hormonell obalans påverkar både din fysiska och psykiska hälsa och kan bero på långvarig stress, fel kost eller att du befinner dig i någon av klimakteriets faser.

Efter passet varvar vi ner genom en Yoga Nidra, som är en skön avslappningsteknik, och efter det följer en djup vila till kristallskål och vindspel. Material ingår, så du kan fortsätta göra passet hemma.

Lärare: Ulrika Knutsdotter (Utbildad Yogalärare inom bla Medicinsk Yoga, Kundaliniyoga, Gongterapi samt Ayurveda)

Datum: Lördagen 3/12 10-12

Plats: Kalkbrottets Yogastudio, Blåsebergavägen 13, 216 33 Limhamn

Investering: 395kr (inkl moms) Ej klippkort eller halvårskort på denna workshop.

Vänligen BOKA genom vårt bokningssystem här : https://www.timecenter.se/kalkbrottetsyogastudio/