Kurser Hösten 2019

✨ Nya datum för Basic Yoga- Nybörjarkurs  OCH Fortsättningskurs Hösten 2019!✨

Var god observera att anmälan är bindande. Anmäl via formuläret nederst på sidan. Betalning sker via Swish eller faktura. Vi skriver gärna kvitto till friskvårdsbidrag


Basic Yoga 

Nybörjarkurs 60 min

Onsdagar 19:00

Onsdagar  (startar den 23:e Oktober, 7 tillfällen) 

Pris: 1100kr

En kurs för dig som aldrig yogat förut, eller för dig som har viss erfarenhet men vill ”go back to basic”. Under terminen introduceras du till grundläggande yoga, och vi utforskar de vanligaste yogapositionerna utifrån den klassiska hathayogan. Klassen innehåller både sittande, stående och liggande positioner. Vi bjuder in såväl styrka som stretch, rörlighet och balans. Du får även uppleva andningsövningar, meditation och avslappning under denna kurs.

 


Basic Yoga       -FULLBOKAD!

Fortsättningskurs 60 minuter (Lärare: Louise Hedberg)

Måndagar 17:30 (Startar den 14 Oktober, 7 tillfällen)

Pris: 1100kr

En kurs för dig som gått vår Nybörjarkurs, eller har annan erfarenhet av yoga. Vi odlar styrka, balans och rörlighet och arbetar vidare med meditation och avslappning.


Anmäl dig via nedanstående formulär eller hör av dig med frågor via kalkbrottetsyoga@gmail.com . Du får ett bekräftelse-mail inom 24 timmar med faktura/Swishnr. Självklart skickar vi gärna kvitto att använda till eventuellt friskvårdsbidrag.