Medicinsk Yoga- kurs Hösten 2022

🌸Varmt välkommen till en 8-veckors kurs i Medicinsk Yoga!🌸

Medicinsk Yoga är en mjuk och effektiv yogaform. Genom sköna och ibland utmanande rörelser, andningsövningar och meditationer lär du känna dig själv, vad din kropp tycker om och vad ditt sinne behöver. Vi fokuserar även på andning, kroppskännedom och vila. Du släpper stress och spänningar, ökar smidigheten, energin och uthålligheten i kropp och sinne och upplever skön stillhet.

Medicinsk yoga har hjälpt många med olika kroppsliga och mentala problem, såsom ryggont, högt blodtryck, hjärtproblem, migrän, sömnsvårigheter, utmattningssyndrom m.m. Vårdcentraler och sjukhus runtom i Sverige erbjuder ofta medicinsk yoga åt sina patienter och en hel del forskning har gjorts på medicinsk yoga och alla dess goda effekter.

När du gör medicinsk yoga är det alltid din egen kropp och dagsform som styr. Det är helt okej att avbryta en övning när som helst och bara sitta stilla eller ligga ner och fokusera på ditt andetag. Du är din egen lärare och yogan hjälper dig att hitta din egen röst och att lyssna på den rösten både i och utanför yogasalen.

Datum: 8 Torsdagar 18:00-19:15 med start 1 September

Lärare: Ulrika Knutsdotter

Pris: 1700kr (Ej klippkort. Friskvårdskvitto ingår)

Plats: Kalkbrottets Yogastudio, Blåsebergavägen 13, Limhamn

BOKA din plats via formuläret nedan! Bekräftelse-mail med faktura/Swish nr kommer inom 24h🌸