Reiki & Restorative- Temaklass

Tid: Fredag 3/12 17:00-18:30

Plats: Kalkbrottets Yogastudio, Blåsebergavägen 13, Limhamn

Lärare: Gloriana Åsasdotter

Pris: 250kr (Swish eller faktura, ej klippkort/terminskort på denna klass)


En djupt läkande yogaklass som passar dig som behöver ladda upp dina batterier, vill läka något på djupet eller bara vill ha en skön avslappnande stund. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av Reiki för att kunna ta emot dessa helande energier.

Vad innehåller en klass?
Vi landar mjukt in i olika återhämtande restorative yoga positioner. Klassen är vägledd av Gloriana med kärleksfulla ord & dikter. En lång djupavslappnings meditation med Holy Fire avslutar klassen.

Restorative yoga
I restorative yoga landar vi in i mjukt avslappnande och återhämtande positioner under en längre tid för att verkligen ge hela kroppen en möjlighet att helt få landa och för att hjälpa till med detta så använder vi oss av kuddar, bolster, block och filtar.


Reiki
Reiki är en energibalanserande kraft som arbetar med kroppens naturliga läkeförmågor och fyller på energiförrådet. Den verkar på olika plan både fysiskt, emotionellt och mentalt.
Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv energimedicin som fungerar bra vid olika typer av smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala blockeringar.
Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder ”universell” och ki, som betyder ”livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Vi avslutar varje klass med en vägledd djupavslappning och meditation fullständigt omhållna av våra bolster, kuddar och filtar.


Holy Fire®

Upplevelse med Reiki energin Holy Fire® är en djupt avslappnande meditation där varje upplevelse är unikt vägledd av Holy Fire®. Du får möjlighet att läka saker på djupet då energin verkar fysiskt, psykiskt och mentalt.

En del får visuella upplevelser, andra känner energin flöda runt omkring och inuti kroppen och för en del sker upplevelsen mest i det undermedvetna sinnet i ett tillstånd av lugn och frid. Det är kärlek och ljus från den högsta av himlarna.

För vem?
Välkommen, oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi. Inga förkunskaper behövs, bara en öppenhet för att vila och att släppa taget.