Klassbeskrivningar

Core Yoga 60 min

En energisk klass som innefattar styrka, rörlighet och avslappning. Hela kroppen blir genomarbetad, med extra fokus på flöden och övningar som är anpassade för att utveckla styrka i mage, rygg, kring höft och rumpa. Tillsammans med dynamiska och statiska övningar för flexibilitet ger det en varierande klass där vi även tar tid för meditation i början av klassen och avslappning på slutet. Passar alla nivåer, även nybörjare.

 


Yin-Yoga 60 / 75 min

En vilande, terapeutisk, yogaform där vi övar på att lugna nervsystemet och låta kroppen, eller närmare bestämt bindvävnaden, mjukas upp. Övningarna utförs sittande eller liggande och hålls i flera minuter. Under ett Yinpass återhämtar sig kropp och sinne och du lämnar det påfylld med ny energi. Passar alla.

 


Yoga Flow 60 min

Hatha-baserad yogaklass som avslutas med avslappning.

Klassen innehåller sekvenser som utförs i takt med andningen vilket skapar ett meditativt element till passet. Övningarna är starka och fysiskt utmanande men relativt enkla i sin form, vilket gör att klassen passar såväl nybörjare som mer vana yogis. Var och en utgår ifrån sina förutsättningar och lägger varje pass på sin egen nivå.


 

Basic Yoga  60 min


En klass för dig som aldrig yogat förut, eller för dig som har viss erfarenhet men vill ”go back to basic”. Vi övar grundläggande yoga, och utforskar de vanligaste yogapositionerna utifrån den klassiska hathayogan. Klassen innehåller både sittande, stående och liggande positioner. Vi bjuder in såväl styrka som stretch, rörlighet och balans. Du får även uppleva andningsövningar, meditation och avslappning under denna klass.


 

5 Tibetanska Riter  50 minuter

En klass med lång tradition, som innefattar fysiska övningar och djup koncentration. Den består av 5 fysiskt krävande övningar som upprepas många gånger. Klassen passar dig som vill bli rejält varm och träna styrka, rörlighet och koncentration i ett enkelt upplägg. Övningarna anpassas efter individuell förmåga och kan göras på ett mildare sätt än det traditionella. Klassen passar bäst dig som yogat en del förut.