Klassbeskrivningar

Core Yoga 60 min

En energisk klass som innefattar styrka, rörlighet och avslappning. Hela kroppen blir genomarbetad, med extra fokus på flöden och övningar som är anpassade för att utveckla styrka i mage, rygg, kring höft och rumpa. Tillsammans med dynamiska och statiska övningar för flexibilitet ger det en varierande klass där vi även tar tid för meditation i början av klassen och avslappning på slutet. 


Yin-Yoga 60/75 min

En vilande, terapeutisk, yogaform där vi övar på att lugna nervsystemet och låta kroppen, eller närmare bestämt bindvävnaden, mjukas upp. Övningarna utförs sittande eller liggande och hålls i flera minuter. Under ett Yinpass återhämtar sig kropp och sinne och du lämnar det påfylld med ny energi. Passar alla nivåer.Utomhus-Yoga 60 min (juni-augusti)

En dynamisk Yogaklass som passar alla nivåer, även nybörjare. Vi kliver ut i det fria med vår yogapraktik, och känner in jordens kraft under bar himmel, grundar fötterna i marken och känner livet omkring oss. Yogaklasserna förgylls av frisk luft, vackra vyer och jordens musik (fågelsång) .


Basic Yoga  60 min


En klass för dig som aldrig yogat förut, eller för dig som har viss erfarenhet men vill ”go back to basic”. Vi övar grundläggande yoga, och utforskar de vanligaste yogapositionerna utifrån den klassiska hathayogan. Klassen innehåller både sittande, stående och liggande positioner. Vi bjuder in såväl styrka som stretch, rörlighet och balans. Du får även uppleva andningsövningar, meditation och avslappning under denna klass.Yoga Flow 60min

En dynamisk yogaklass med fokus på sammanbindande rörelser och andning. Vi tränar styrka, balans och rörlighet samt avslutar i skön avslappning. Klassen passar bäst dig som testat yoga tidigare, alternativt har rörelse- och koordinationskunskaper från annan träning.