Vanliga frågor

Jag är en stel nybörjare! Kan jag verkligen göra yoga?

Ja, alla kan yoga! Hos oss får du alltid lov att röra dig utifrån vad just din kropp behöver, och övningarna kan anpassas efter var och en. Vi visar dig gärna modifikationer du kan göra om någon position är utmanande för dig.

 

Vad bör jag tänka på innan mitt första besök hos er?

Boka dig till vald yogaklass genom vår hemsida, så att du är garanterad en plats. Vi öppnar dörren till studion 15 min innan yogaklassen startar. Kom gärna 5-10 minuter innan klassen om du har möjlighet, så att vi har tid att ta emot dig, och att du har tid att landa skönt på mattan.

 

Vad gäller vid avbokning av klass?

Du kan avboka din plats senast 3 timmar innan passet börjar. Om du uteblir från bokat pass så dras ett klipp från ditt kort.

 

Finns det mattor att låna på studion?

Ja! Det finns även filtar, yogablock och bälten att använda vid behov under klassen. Vill du hellre använda din egen matta istället så går det såklart jättebra.

 

Vad ska jag ha på mig när jag yogar?

Mjuka och sköna kläder som du kan röra dig i. Vi är barfota på yogamattorna, eller använder strumpor vi behov. Då vi avslutar med liggande avslappning så kan det vara skönt med en extra tröja eller strumpor för att hålla värmen.

 

Var parkerar jag min bil när jag yogar?

Då området är under uppbyggnad är det begränsat med tillgång till parkering just nu. Det är förbjudet att parkera bilen längs med Blåsebergsvägen där studion ligger. Vi rekommenderar att du ställer dig på andra sidan Annetorpsvägen, bredvid kyrkogården, och promenerar några minuter till studion.

 

Kan jag ta bussen till er?

Ja! Linje 33 stannar runt hörnet, på hållplats Malmö Kalkbrottet. Dessutom stannar buss 1 på hållplats Malmö Elinelund, några minuters gångväg från studion.

facbook ad kalkbrottet